Имаме удоволствието да Ви представим събитието Domotex 2024, което се проведе в Хановер от 11.01.2024г.  до 14.01.2024г., събирайки на едно място една индустрия, която представя най – новите тенденции и иновации в подовите настилки.

Domotex е световно известно изложение, специализирано в областта на подовите настилки и текстилните настилки. Това е годишно събитие, което привлича вниманието на производители, дистрибутори, дизайнери и други участници от индустрията. Събитието предоставя платформа за представяне на последните тенденции, иновации и продукти в света на подовите настилки.

През четирите дни на изложението около 18 000 посетители от 140 страни се срещнаха с около 1000 изложители от повече от 60 нации.

Представяме Ви една разходка чрез нашия поглед:

На събитието Domotex се акцентират няколко ключови области, които отразяват важните аспекти на индустрията на подовите настилки и текстилните настилки. Вотът са някои от основните акценти на събитието:

  • Иновации в продуктите и технологиите:. Domotex е платформа, където компании и браншови лидери представят последните иновации в областта на подовите настилки. Това включва нови материали, технологии за производство и интелигентни решения, които предоставят уникални функционалности.
  • Дизайн и естетика: Събитието подчертава важността на дизайна. Производители представят разнообразие от дизайни, цветове и текстури, които отговарят на последните тенденции в интериорния дизайн и отразяват разнообразието от стилове на пазара.
  • Устойчивост и екологичност: Domotex акцентира върху устойчивостта и екологичната отговорност в производството на подови настилки. Производителите представят продукти, изработени от възобновяеми материали, и въвеждат устойчиви практики в цялостния производствен процес.
  • Технологични иновации и умни решения: Събитието демонстрира влизането на технологиите в света на подовите настилки. Интелигентни подови настилки, които могат да бъдат интегрирани в умни домашни системи, представляват актуален фокус, който отразява нарастващия интерес към умните решения в сферата на обзавеждането.
  • Бизнес възможности: Domotex предоставя отлична възможност за бизнес връзки и мрежиране. Участниците могат да срещнат потенциални клиенти, партньори и представители от индустрията, което подпомага създаването на нови бизнес възможности и разширяването на контактите.

С тези акценти Domotex продължава да бъде ключово събитие, формиращо тенденциите в индустрията на подовите настилки и служейки като важна платформа за иновации и бизнес развитие.


В нашите шоуруми може да намерите голяма гама от различни подови настилки така и от професионалисти, които да Ви насочат при избора.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *