Colline Albelle – една сбъдната Тосканска мечта

Проектът Colline Albelle стартира през 2016 г. по време на среща между трима страстни винопроизводители от Франция и България заедно с техните семейства. Любовта им към Тоскана ги отвежда до откриването на изоставено имение в Рипарбела, красиво село на хълмовете над тосканския бряг.

Бързо мечтата се превръща в реалност. Уайнмейкър е Жулиен Рено успява да придаде на винарската дейност нейната техническа структура, но и характер, който е също толкова пропит от страст, и модерна интерпретация, чиито корени са дълбоко в принципите на устойчивостта и биоразнообразието.
От българска страна Диляна Василева създава насоките на това винено приключение, а Ирена ръководи артистичната страна на проекта.

Colline Albelle ни се довериха в избора на естествена подова настилка от инталианския произвоводител Bassano.

Естествената подова настилка Bassano е идеалното допълнение за вила в Тоскана, съчетавайки се хармонично с характерния за региона рустикален стил. Със своите топли тонове и автентични текстури, тази настилка придава усещане за уют и природна красота на интериора. Вила, обзаведена с естествени подови настилки, отразява както елегантността, така и непринудената изисканост на тосканската култура. Висококачествените материали и прецизната изработка гарантират издръжливост и устойчивост, правейки я подходяща както за всекидневните помещения, така и за по-интимните кътчета на дома.

Ние от Паркетен Стил, благодарим на екипа на вила Colline Albelle за съвместната работа.


В нашите шоуруми може да намерите голяма гама от различни подови настилки така и от професионалисти, които да Ви насочат при избора.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *