Olive Villas Созопол

Представяме Ви бутикова вила Olive Villas в сърцето на Българското Черноморие – Созопол.
Архитектурният проект предлага 32 луксозно обзаведени двойни стаи и 8 апартамента с директна гледка към морето. Белите цветове и тонове на вилите са вдъхновени от красивите бели сгради в морските гръцки курорти. Маслиновите дръвчета в двора на вилите допринасят за автентична средиземноморска атмосфера.
Стаите са обзаведени с висок клас ламиниран паркет 12мм на производителя AGT с клас на износоустойчивост AC5,  за допринасяне на максимален комфорт на почиващите.
Турският производител на ламинирани паркети AGT по идея на водещите дизайнери на компанията AGT създават богатa серия модели, които съчетават естествени дървесни ивици .
Резултатът е баланс, създаден от органични,реални модели, предпочитани от много клиенти. Това са ламинирани паркети, които са идеален избор. Създадени са като просторна и впечатляваща подова настилка в големи стаи или в помещения, както и за лобита на хотели, където архитектът желае да създаде модел с много силна индивидуалност.

ℹ️ Информация за този паркет може да получите в нашите шоуруми, а може да разгледате и онлайн катaлог 🌐www.parketenstil.com или се обадете на 📞0700 800 14.

 

Продукт: AGT Effect Premium PRK907 Ural