Oфис Софияконект

Представяме Ви Oфис Софияконект реализиран от Fimera Design Studio.

Офисът е реализиран с тъкана PVC настилка FITNICE.
FITNICE, са покрития  от винил промазани тъкани, с висока здравина, произведени по уникална технология, с нов и модерен дизайн, с ядро от високоиздръжлив полиестер, “облечен” в покритие от  100% PVC  и подложка от PVC материал, който допринася за стабилността на размерите и високо ниво на звукоизолация и топлоизолация.
FITNICE са високотехнологичен продукт с изключителни декоративни възможности, изглеждат великолепно, създават уют и неповторимо чувство при допир.
Универсалността на FITNICE предлага решения за подови настилки и стенни облицовки, както за интериора, така и за екстериора. Имат широко приложение.
Подходящи за: Обществени сгради, банки, хотели, офиси, ресторанти, магазини, тераси, самолети и др.
FITNICE са направени по уникална технология в съчетание с висококачествени материали, което ги прави високоустоичиви. В търсене на съвършенство материала съчетава добра противопожарна характеристика, негорими, антистатични, противоплъзгащи с антибактериални свойства.

🏠 Дизайн и Реализация: Fimera Design Studio

ℹ️ Информация за този продукт може да получите в нашите шоуруми, а може да разгледате и онлайн катaлог 🌐www.parketenstil.com или се обадете на 📞0700 800 14.

Продукт: Тъкана PVC Настилка Fitnice Chroma Trigo