Happy Dreams бул.България

Вече 20 години Happy Dreams произвежда премиум продукти за качествен и здравословен сън. Във веригата магазини на компанията се предлага богата гама от матраци, които следват световните тенденции и последни иновации в областта на съня и които могат да отговорят на всички индивидуални изисквания. Happy Dreams е официален вносител на световните лидери за матраци, възглавници и аксесоари за сън Tempur, Sealy, Stearns&Foster, Technogel, White Boutique и др. В представителните магазини освен собствената линия матраци с марка Happy Dreams, може да се тества и поръча цялата гама модели на изброените премиум марки.За своят шоурум Happy Dreams се српяха  LVT планки . Луксозните винилови плочи LVT са разновидност на виниловите настилки , при които подовата настилка е нарязана на плочи ,които могат да имитират камък или дърво и да бъдат комбинирани в различни дизайни.Виниловите настилки се монтират лесно на всяка основа – бетон, дърво, шперплат и др. Модерната PVC настилка има висок клас износоустойчивост.

LVT подовете са  еластични поради използването на поливинилхлоридно покритие и удобни за използване – не оставят следи от тежки мебели, ходенето по такъв етаж е приятно и удобно.
Основата на настилката има изолационни свойства, а полиуретановия слой на повърхността е защитен от покритие срещу абразия в продължение на много години, като средната продължителност на живота на виниловите настилки е 15 години.
Тези настилка имат широко приложение и се използват в промишлени помещения, болници, детски градини, магазини и др.

 

Продукт: BerryAlloc Luxory Vinyl Pure Planks Classic Oak Natural 60001583

Видео: