Apartment Amaya

Апартамент AMAYA се отличава с хармонично преплитане на класически детайли с моделни акценти. Цветовата хармония съчетава светли и пастелни тонове с топли метални повърхности и минимални контрастни черни акценти. Тъмните елементи са ограничени в интериора, за да не натежават в пространството и така то да пресъздаде усещане за виталност и лекота в помещенията. Настилките във всяко едно помещение на апартамента са само естествени материали, като мрамори, за баните и дъбов паркет за останалите пространства – вечната класика шеврон.

Стилът „Шеврон” е дошъл на мода още през XVI век, но няма точна информация защо се нарича Унгарски, след като най-често се асоциира с Италия. Една от версиите е, че този стил е посветен на унгарската принцеса от XIII век Елизабет, която често е наричана Елизабет Унгарска. Този стил изживява своя ренесанс през XIX век в Париж, когато голяма част от града е преобразен именно с него.

🏠 Дизайн и Реализация: SGI Architects & Masterplanners
📸Фотограф : Николай Карасъбев
🛒Продукт : Lareco Chevron Мосс

ℹ️Информация за този паркет може да получите в нашите шоуруми, а може да разгледате и онлайн катaлог 🌐www.parketenstil.com или се обадете на 📞0700 800 14.

 

Продукт: Трислоен паркет Lareco Chevron 60 Rustic Moss