Apartament M. Drinov

Радваме се да споделим с вас този страхотен апартамент от 175 кв.м., в центъра на София, в сграда от 30-те години, с високи тавани, е за младо семейство с две малки деца – момиче и момче. Любовта на собствениците към морето определи цялостната концепция за дизайна – светъл, ефирен, с препратки към средиземноморския стил. Липсата на врати към общите помещения/коридор, хол, трапезария, кухня/ позволява лесното и непринудено движение в пространството и помага апартаментът да изглежда още по-просторен.
Един от последните ни проекти от със омаслен трислоен паркет шеврон дъб рустик. 🔰Стилът „Шеврон” е дошъл на мода още през 🕰️XVI век, но няма точна информация защо се нарича Унгарски, след като най-често се асоциира с 🇮🇹Италия. Една от версиите е, че този стил е посветен на унгарската принцеса от XIII век Елизабет, която често е наричана Елизабет Унгарска. Този стил изживява своя ренесанс през XIX век в🗼 Париж, когато голяма част от града е преобразен именно с него.

🏠 Дизайн и Реализация: Baraka Design Lab @baraka_design_lab
📸Фотограф : Тодор Атанасов
🛒Продукт : Lareco Chevron Sand

ℹ️Информация за този паркет може да получите в нашите шоуруми, а може да разгледате и онлайн катaлог 🌐www.parketenstil.com или се обадете на 📞0700 800 14.

#interiordesigner #interior2you #interiorandhome #Chevron #homedesign #home #interior #architecturelovers #homedecor #architecturephotography #interior4all #archilovers #interior123 #architecture_view #interiors #architectureporn #design #architecture_hunter #interiorstyling #parquet #architecture_greatshots #herringbone #architecture_minimal #interiordecor #oak #wood #woodworking #woodwork #паркет