Apartament GORA

Апартамент GORA се отличава с модерен дизайн съчетан с фигурални елементи, които подчертават естетиката на уюта.

Kahrs Life e колекция от устойчиви хибридни подови настилки от твърда дървесина, които отговарят на естетическите и експлоатационните изисквания както на жилищни, така и на търговски сгради. Иновативна хибридна настилка е екологична и отговаря и надхвърля американските и европейските стандарти за екологична безопасност (сертифицирана по FloorScore) за качество на въздуха в помещенията.

С цялата си топлина и богатство на ореха, Pure walnut wide е хибриден естествен орех от колекцията Life. Колекция от автентичен вид и усещане. Четиристранната микро фаска в краищата осигурява класически вид на дъската. Иновативното матово лаково покритие елиминира отблясъците, като същевременно предпазва дървото от ежедневно износване.

Повърхността на всяка дъска е обработена с иновативен UV-втвърден акрилен матов лак, който предпазва пода, прави го устойчив на замърсяване, лесен за почистване, като същевременно запазва естественото и красиво усещане за дърво. Той също така осигурява изключителна устойчивост на надраскване и водоустойчиви свойства, така че има по-малко притеснения за ежедневна упореба и разливане.

Благодарим на нашите партньори от All In Studio и на арх. Павел Янев за съвместната работа и страхотните резултати.

🏠 Дизайн и Реализация: All In Studio
📸Архитект: арх. Павел Янев
🛒Продукт : Kahrs Life Pure Walnut Wide

ℹ️Информация за този паркет може да получите в нашите шоуруми, а може да разгледате и онлайн катaлог 🌐www.parketenstil.com или се обадете на 📞0700 800 14.