Фасада Бистрица NG House

Представяме Ви къща в Бистрица NG House с термична обработена дървесна фасада.
Дървената фасада се вписва чудесно както в традиционната, така и в модерната и минималистична архитектура. Като естествен материал с автентичен чар, тя се съчетава хармонично с широка гама от строителни материали като метал, стъкло или бетон. В днешно време дървените фасади се радват на особена почит, превъщайки се в стилно и престижно лице на знакови сгради в градските центрове и модните крайградски квартали.
Термичното облагородената борова дървесина демонстрира характеристики, недостижими за суровото й състояние. Със своята особена стабилност на формата, повишена устойчивост на атмосферни влияния и гъбични нападения, тя се превръща в идеален материал за направа на дървени фасади.
Под въздействието на високата температура и влажност в термокамерата боровите ламели придобиват топъл карамелен нюанс, придаващи изискан чар на всяка фасада. Термичната обработка увеличава трайността на дървесината и нейната пространствена стабилност, предотвратява гниенето, разслояването, нацепването и изкривяването на дървесината в контакт с агресивната околна среда.

🛒Продукт : Фасадни профили

ℹ️Информация за този паркет може да получите в нашите шоуруми, а може да разгледате и онлайн катaлог 🌐www.parketenstil.com или се обадете на 📞0700 800 14.