Апартамент Aksel Бургас

Aksel project е модерен апартамент, разположен в луксозна жилищна сграда в Бургас. Интериорният проект обединява два съседни апартамента и включва просторна всекидневна, три спални и две бани.
Дизайнерският подход търси вечни решения в приглушена цветова схема, реализирани в каменни и дъбови облицовки, които са изразени навсякъде: от изящните врати без рамки до пода – естествено продължение на облицовъчните материали.

Естественият трислоен паркет в шеврон е като танц на светлина и топлина, който разкрива изяществото на дървото в своята най-изискана форма. Всяка дъска е като частичка от природата, изрязана и обработена до съвършенство, запазвайки естествените си характеристики и текстура. Поставен във вдъхновяваща шевронна композиция, паркетът създава вълнуваща визия от геометрични форми и красиви контрасти. Под краката, усещането за лукс и елегантност се допълва от нежния звук на стъпките, който отразява всяко движение с грацията на изкуството. Трислоен паркет в шеврон е повече от под – той е израз на стил, изисканост и вдъхновение от природата.

🏠 Дизайн и Реализация: Think Forward Lab
🛒Продукт : Трислоен паркет Lareco Chevron 60 Rustic Moss