Хибриден паркет от Паркетен Стил

Представяме ви Kahrs Life. Нова колекция от устойчиви хибридни подови настилки от твърда дървесина, които отговарят на естетическите и експлоатационните изисквания както на жилищни, така и на търговски сгради. Иновативна хибридна настилка е екологична и отговаря и надхвърля американските и европейските стандарти за екологична безопасност (сертифицирана по FloorScore) за качество на въздуха в помещенията.

Kahrs Life предлага хибридна настилка с изключителна издръжливост и автентичен модерен дизайн със свойства, по-добри от тези на луксозните винилови плочки (LVT). Фурнирът от истинска дървесина е поставен върху HDF сърцевина от следващо поколение, която е силно устойчива на удари и може да се справи с почти натовареност. Kahrs Life е много стабилна и се справя с температурата и влажността и е подходяща за подови отопления.

Лесен за обичане. Труден за повреждане.

Повърхността на всяка дъска е обработена с иновативен UV-втвърден акрилен матов лак, който предпазва пода, прави го устойчив на замърсяване, лесен за почистване, като същевременно запазва естественото и красиво усещане за дърво. Той също така осигурява изключителна устойчивост на надраскване и водоустойчиви свойства, така че има по-малко притеснения за ежедневна упореба и разливане.

Както всички инженерни подове от твърда дървесина на Kahrs, те се монтират бързо и лесно с помощта на система за съединяване 5G Drop and Lock. Тези подове тип “направи си сам” са идеални за ремонти, тъй като могат да се монтират директно върху повечето съществуващи подови настилки и дори върху винил, ламинат или гранитогрес

Иновация

 • 1-ви слой – фурнир от твърда дървесина с подобрено покритие, което е водоустойчиво, силно устойчиво на надраскване, удароустойчиво и не пожълтява
 • 2-ри слой – уплътнена дървесна сърцевина от HDF – по-издръжлива от типичната HDF, с 5G Click Lock съединение
 • 3-ти слой – основа от истинска дървесина

Защо ни харесва?

Външният вид на широките дъски от селектиран дъб или орех, заедно с допълнителната издръжливост и устойчивост на влага, правят тази колекция толкова добра или по-добра от всички продукти от по-висок клас. Всъщност това е единствената колекция на Kahrs, която носи гаранция за водоустойчивост. Това я прави идеална за средни търговски приложения или натоварени домове, където бюджетът и издръжливостта са от голямо значение. Въпреки че тънкият фурнир от истинска дървесина не може да се цикли, Kahrs е направила повърхността толкова здрава, че вероятно никога няма да Ви се наложи да циклите пода си.

Предимства, които ще обикнете

 • Проектирана да бъде перфектна – трислойната патентована конструкция осигурява отлична стабилност на размерите при всякакви климатични условия.
 • Безопасен и екологичен – без добавен формалдехид или вредни емисии; здравословен за вас и вашето семейство, отговаря на стандартите за емисии CARB2 и E1, сертифициран от трета страна по FloorScore научете как да тествате нетоксичен продукт за толерантност
 • Подобрена водоустойчивост – издържа на обичайните домакински разливи до 24 часа
 • Дълготрайност – търговски клас UV-втвърден дизайн с висока устойчивост на удар, надраскване и вода
 • Лесен монтаж – системата за съединяване “Направи си сам” 5G Drop and Lock. Инсталира се за половината от времето и разходите на традиционните подове и без прах или миризми.
 • Устойчиво добити – добити от сертифицирани гори, чиито собственици демонстрират социална, икономическа и екологична отговорност и управление
 • Гарантирани – 15-годишна гаранция за жилищни помещения, 5-годишна гаранция за търговски помещения, включително гаранция за водоустойчивост.
 • Предназначена за подове с лъчисто отопление – много стабилна; няма да се пропука, огъне или изкриви върху всеки под с хидравлично или електрическо лъчисто отопление
 • Оценка по ISO – единственият под с оценка по ISO 9001, 9002, 14001 и 14002

В нашите шоуруми може да намерите голяма гама от различни подови настилки така и от професионалисти, които да Ви насочат при избора.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *