Тимбилдинг събитие за архитекти и дизайнери съвместно с Дибла

Паркетен стил проведе тимбилдинг събитие през месец юли с екипът на „Дибла“ . Неслучайно юлските tie-up събития се проведоха под знака на лятното слънце и красивите морски гледки, зареждащи с вдъхновение и положителни емоции. Двадесет дизайнери от Платформата, сред които много нови талантливи участници, между 13-и и 14-и юли имаха възможността отблизо да се запознаят с продуктите на „Паркетен стил“ – фирма партньор от Годишната партньорска програма на „Дибла“, и да се забавляват в приятелска среда. Щастливи сме, че все повече дизайнери проявяват интерес да участват в събитията, които организираме, и активно споделят мнението си както за инициативите ни, така и за продуктите и услугите, които фирмите партньори на Платформата представят.

 

Паркетен стил разказа ,че все по-пулярна тенденция в подовите настилки е реденето тип „унгарска рибена кост” – една от особеностите в новата колекция Chevron. Колекцията се предлага в четири цвята: топло бяло, сиво, класически дъб и тъмен опушен дъб, а всяка малка паркетина е с дълбоко изчеткан релеф и фаска, придаващи уникален изглед в съчетание с рибената кост.

От „Паркетен стил“ се бяха погрижили за доброто настроение и информираност на участниците, и бяха подготвили викторина с награди, с която дизайнерите да проверят знанията си за паркета и историята на фирмата домакин. Накрая участниците изпитаха сръчността и уменията си за прецизно рязане и редене на паркет. Всички приеха предизвикателството с възторг и задружно се впуснаха в практическата задача.

Благодарим на всички участници, които отделиха от времето си и след събитието, за да дадат своята обратна връзка за продуктите ни, както и да споделят препоръки за бъдещи инициативи, които Паркетен стил и Дибла могат да осъществят.