ПАРКЕТЕН СТИЛ ПОКАНИ 100-ТЕ НАЙ-ДОБРИ ДИЗАЙНЕРИ И АРХИТЕКТИ | DESIGN>PEOPLE 2018

От 30 март до 1 април 2018 г. екипът на Паркетен стил  посрещна едни от най-талантливите дизайнери и представители на най-успешните фирми в столицата на културата – град Пловдив. Професионалистите от спа-хотел „Империал“ напълно оправдаха доверието ни и се погрижиха за комфорта и спокойствието ни, предоставяйки луксозни и удобни стаи и работни помещения за всички участници. Фоайето на хотела беше преобразено до неузнаваемост в мини-изложбена палата, където ние заедно с други фирми партньори на платформата Дибла бяха изложили своите изделия и продукти-акценти за годината.

Паркетен стил е предпочитан партньор на много архитекти и дизайнери и се старае да подобри отношенията между професионалистите от гилдията . В тридневната програма организирана от Дибла беше предвидено достатъчно свободно време за активно провеждане на бизнес разговори в специално организирани за целта пространства, както и работни закуски, обеди и вечери, по време на които участниците да обменят информация, контакти и впечатления.

На събитието разбира се беше представен  луксозния годишен каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017“. Каталогът отразява и дава заслуженото внимание на високите достижения на родните дизайнери в областта на интериорното проектиране. В много от проектите представени в каталога бяха вложени продукти от портфолието на Паркетен стил , а проекта спечелил първа награда по време на Dibla Dеsign Award беше поставен като визитка на Паркетен стил . Освен каталога, всеки от присъстващите получи и рекламни комплекти с мостри и други подаръци от Паркетен стил.

Вторият ден от форума бе насочен към обогатяване на арсенала от продукти, технологии и знания, с които дизайнерите работят и запознаването им с полезна и актуална информация, представена от фирмите партньори – водещи и утвърдени компании в сферата на интериорните решения. По време на събитието демонстрационните кътове на фирмите, показващи най-новите им продукти и услуги, бяха постоянно на разположение на гостите, а участващите дизайнери получиха уникалната конкурентна възможност първи да се запознаят с ключовите предимства и възможности на изделия, които могат да вложат в бъдещите си проекти.

Благодарение на професионализма си и високите стандарти, които предлагат и при които са свикнали да работят, представителите на фирмите намериха разнообразни подходи и начини да завладеят вниманието на дизайнерите, да ги осведомят подробно за продуктите си, да оставят трайни впечатления у слушателите.

„Паркетен стил“ от впечатли дизайнерите  с разнообразие и доказано качество на паркети и стенни панели и представиха редица полезни особености в конструкцията, технологиите за производство, покритията и приложенията на различните изделия.