Паркетен стил на BAU Мюнхен 2019


За поредна година Паркетен стил посети BAU Munchen 2019 – най-уважаваното международно изложение в областа на строителната индустрия и интериора . Това е най-голямото и най-важно събитие в сектора на стоителсвото ,което се провежда на всеки 2 години .Тази година се то се проведе се от 11 до 16 Януари . в Messe München Германия. На изложените отново присъстваха повече от 2,000 изложители и над 300,000 посетители от целия свят .
Baltic Wood e един от най-големите производители на трислоен паркет в Полша . Фабриката официално представи новата си колекция Jazzy , вече може да я разгледате на нашата страница – интересно при тази колекция е ,че  при нея се използва Ясен за топ слой ,а не както повечето други колекции на марката дъб . Ясенът е много твърда дървеси и позволява лесно да се байцва в както в тъмната така и в светлата гама , колекцията се предлава във вариянт на малки паркетини и цели дъски с четиристранна фаска ,като и двата вида  са с размери 2200х182х14 мм. Друга интересна новина от щанда на Baltic Wood   е колекцията Celebrity ,която е с много широки ламели с размер 2200х210х14 мм  .

Kahrs – фабриката създател на трислоен паркет с повече от 161 години история изненада посетители като показа интересен нов продукт . SPC (Stone Polimer Composite) е интересна иноватилна подова настилка ,която е съставена от каменна прах и полимери . Тази настилка е изключително износоустойчва и лесна за подръжка .