Паркетен стил на показа новите колекции на своети марки по време DIBLA DESIGN PEOPLE 2019

Както традицията повелява, в началото на април от 5 до 7 „Дибла“ събира 100 от най-успешните и изявени родни дизайнери и ги среща с представители на някои от най-влиятелните и разпознаваеми фирми в бранша у нас. Събитието, което безспорно е една от най-успешните и значими инициативи на Платформата, идеално олицетворява основния ни стремеж – да доближаваме дизайна до бизнеса, да подобряваме общуването между професионалистите от гилдията при създаването на нови партньорства с фирми производители в сферата на интериорните решения.

„Паркетен стил“ представиха марките паркет и ламинат  Berry Allock – паркет с малък фирмат и Lareco – паркет от много скъп и ценен блатен дъб с уникален цвят. Представителят за Източна Европа на Kahrs – г-н Драгош Георг, разказа за историята и предимствата на трислойния паркет.

DESIGN > PEOPLE е тематично събитие за специалисти в сферата на интериорния дизайн. Целта на събитието е да създаде активни и надеждни бизнес отношения между интериорните дизайнери и техните партньори, както и да оптимизира времето за затвърждаването им.

Участниците в него са професионалисти от най-висок ранг: лицата и фирмите, които определят, допринасят и развиват този пазарен сегмент. Гости на събитието са 100-те най-активни и известни дизайнери в страната и няколко от най- амбициозните, прохождащи в сферата, дизайнери. Всеки гост ще получи полезни материали, информация и подаръци, сред които и първото издание на годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн през 2015“. Каталогът преодставя най-активните потребители от платформата с техни реализирани проекти, в луксозно издание, представящо нивото на дизайна в България за предходната година.

Форумът DESIGN > PEOPLE се състои от презентационен панел на тема материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн, в който ще вземат участие водещи фирми в производството и вноса на продукти в сферата.