На кратко за нас

Паркетен Стил е търговска марка на фирма занимаваща се внос, търговия, дистрибуция и монтаж на подови настилки и стенни панели.

Развиваме своята дейност от 2009 година в град София, като за този период сме се доказали пред многобройните си клиенти и партньори с професионализъм и коректност. Ние сме представители на реномирани немски, белгийски, финландски и полски производители на ламинирани и естесвени паркети. Подържаме големи количества на склад и предлагаме монтаж от професиналисти с доказан опит. Наред с паркетите предалгаме и всички необходими аксесоари за перфекния под – подложки, первази, лайсни, лепила и лакове за паркет, почистващи препарати. Заповядайте в някои от нашите луксозни шоуруми където може да видите всички продукти.

Управител Паркетен Стил

Отличия

Egger Innovativ

През 2014 година веригата спечели първо място престижния международен конкурс Egger Innovativ, който се проведе на изложението Domotex в Хановер, Германия.

През 2015 година веригата получи награда за Интериор на годината от Наш Дом – най-авторитетното и най-старото списание за интериор, архитектура и лайфстайл в България.

През 2016 година проект на веригата получи първа награда за ЖИЛИЩНА СГРАДА НА ГОДИНАТА от Сграда на годината – най-авторитетният конкурс за архитектура в България организиран от Градът Медиа Груп.

През 2017 година проект на веригата получи първа награда за частен интериор от DIBLA AWARDS – най-авторитетният конкурс за интериорен дизайн в България организиран от Dibla.

Сертификати и грамоти

Всички служители на фирмата за преминали през обучение при реномирани производители на подови настилки.

Корпоративна социално отговорност и благотворителност