• Кошницата е празна.

BulgarianEnglishGermanGreekRussian

Масивен паркет Орех

05

Добре е да избираме правилно подходящата материя за интериора. За всеки почитател на лукса, за всяка суетна домакиня, за всяко семейство, дом, офис, кабинет, където лукса не е само прищявка, а начин на живот, с масивен паркет орех може да притежавате повече от приятно уредена стая.

Да намерим правилното съчетание от цветове, материя и рисунък не е лесно. Това си е цяло изкуство. Когато на лице е естественият и доказал се материал от масивен паркет и орех, то усещането за уют се засилва многократно.

В избора на паркет за гостна, всекидневна, хол, както и за офиси и кабинети паркет от масивен орех е с голямо преимущество. Този материал е висококачествени, изискан и сериозен. Той добре се комбинира с мебели от масив в разчупен стил в обзавеждането до класически модели.

Специалистите по изграждане на дизайна съветват да се избират по-светли разцветки на масивния паркет, дори той да е от орех, защото това ще е комбинация от няколко цвята. Всяка от тоналностите може да се прелее в красива комбинация с текстил, обзавеждане и други части в помещението, на които се визира. Подобно нещо създава специфичен характер и засилва усещането за лукс.

Орехът е използван от минали векове за създаване на много мебели и предмети за дома. Сега с подова настилка от масивен паркет орех, всеки почитател на красотата доближаваща се до съвършенството би се спрял на подобни предложения.

Едно от правилата, с които се съобразяват декораторите на интериора е, че в едно помещение не бива да има повече от три материала. Ето, защо масивен паркет орех се препоръчва най-силно за онези места, които изискват по-сериозна и гостоприемна визия.