• Кошницата е празна.

BulgarianEnglishGermanGreekRussian

6 съвременни идеи за истински дървени подове

6 съвременни идеи за истински дървени подове

Никоя друга повърхност за настилка не може да се сравнява с красотата и елегантността на твърда дървесина. От нея се чувства гладка и топла постелка под краката, създава атмосфера привлекателен вид на всяко помещение и превръща къщата в дом.

Има много възможности за твърда настилка на разположение на пазара днес. За превръщането на всяка модерна всекидневна в любимо свърталище за семейството и приятелите, ето някои големи идеи, които отличават твърдата дървесина.

  • Модернизирана

Класическият паркет е точно това, което търси почитателя на класика. Невероятно популярен през 60-те и 70-те години, създаден от малки дъски дърво, подредени в рибена кост, днес те са до голяма степен заменени с по-дълги, по-широки дъски. Но през последните няколко години, паркетът е в крак с времето и сега съществуват красиви модерни опции, които са еволюирали, за да поберат новите тенденции. Сливането на старата и новата визия на паркет модерният идва в 21-и век, за да изглежда повече от красив, инсталиран във всеки един хол.

  • Модерна всекидневна с дъбов кестен

Материали с плътна текстура от дъб и вят на пепел, допълнително добавят зашеметяващ и уникален вид на един хол. Този вид на твърда дървесина е идеална за интериора, където всеки инч от пространството разказва история.

  • Модерен под обгърнат от цвят

Творчески контрастни цветове, текстури и стилове могат да извървят дълъг път в изготвянето на шик, уникален и запомнящ се хол, където всички елементи на декор играят на разстояние един от друг.

  • Екзотична и модерна визия с американски орех

Американският орех е великолепна дървесина, известен и ценен заради екстремните различията между цветовете в сърцевината на дървото. Цвят, дълбочина и елегантност към всеки интериор могат да се добавят само с инсталацията на паркет.

  • Почит към традициите

На възраст, избелени или боядисани в бяло, с придаден античен вид са много нови дървени подове. Те могат да имитират външния вид на красиво закален и естествено стареещо дърво. Антични интериори, търсят автентичен под. Ето, защо това ще добавят ново ниво на комфорт за всеки хол.

  • Бъдете креативни с геометрията

Шахматни карета са изпитан класически сили за твърдата подова настилка. Те са ново измерение към вашия хол. Играйте с цветове и текстури, за да получите външния вид на повечето апартаменти, изградени със стил и индивидуалност.

При избора на твърда етаж за вашия хол, не се задоволявайте само с второто най-добро качество. Изследвайте, създавайте творчески проекти и опитайте нещо ново. Има толкова много стилове, цветове и опции, че в нито един момент не може да сте на 100% сигурни, че ще намерите нещо, което изглежда перфектно и безпроблемно допълва вашия дом и вашата личност.