• Кошницата е празна.

BulgarianEnglishGermanGreekRussian

Къде мога да инсталирам ламинат

Къде мога да инсталирам ламинат

Всичката мекота, която обичате може да бъде вмъкната във вашия дом. Това е възможно с ламинат за подова настилка.

На пазара се предлага богато изобилие от стилове, вдъхновени от най-меките естествени влакна в целия свят. Избирайки стила, който разказва историята си вие ще вземете най-доброто решение.

интериор и подови настилки

Ламинатът е гъвкав и лесен за поддържане, което го прави чудесен избор за почти всяко помещение в домове, офиси, обществени помещения, търговски обекти.

Ламинатът е трайна подова система, която може да се справи с големия трафик на хол, кухня, трапезария и местата, където нон-стоп има действие. Помещения като детска стая, спалня, всекидневна, често са обект на извънредни и непредвидими ситуации. Изпускане на прибор на пода, триене с колелцата на детската количка, игра на домашните любимци могат да са повод за притеснения от надрасквания.

монтаж на ламинати

Подсилената повърхност на съвременния ламинат и защитния срещу износване слой, осигурява бариера срещу петна и замърсявания, които предлагат устойчивост на повърхностната влага и износване. Това ги прави отличен избор за входове и коридори, които страдат от постоянен трафик и преминаване с мръсни крака или обувки.

ламинат за стълбищеСлоят на износване осигурява дори UV защита, за да се предотврати избледняването от продължително излагане на слънчева светлина, което от своя страна го прави чудесен избор за стаи с големи прозорци. С няколко малки изключения, като например килими, ламинатът може да бъде инсталиран върху почти всяка съществуваща, структурно стабилна повърхност, в това число стар ламинат, мокет, балатум, бетонна плоча и пр.

Ламинирания паркет може да служи дълго, като „спирачка“ срещу влага, както и да предотвратява проникване на вода, в случаи на разливане.

Всеки един клас ламинат може да бъде инсталиран във всеки дом. В някои случаи ламинатът може да има специални съображения необходими при инсталиране в кухня или баня, за да се избегнат евентуални проблеми, свързани с водата. Важно за всеки предприемащ подобен ход е да се консултира с търговеца на ламинирани подови настилки и всичко ще бъде наред.