• Кошницата е празна.

BulgarianEnglishGermanGreekRussian

Как да постигнем тъмен шоколад за дървени подове

Как да постигнем тъмен шоколад за дървени подове

Шоколадовите нюанси за дървени подове добавят елегантност.

Черният шоколад се усеща чувствено и официално. Той не може да се сравнява с бледото. Независимо дали купувате настилки в тъмно, сърцевината на дървото или оцветени бледи дървени подове, които имитират дълбок шоколадов нюанс, като какао, то вдъхновените от дървени подове се съчетае с почти всеки бюджет. Разбира се, има някои плюсове и минуси за избора и съчетанията на тъмни дървени ламинирани повърхности, които трябва да вземете под внимание. Това ще определи правилното решение, но може да бъде и вашето ново предизвикателство:

Като истински професионалисти

Дървените подове в тъмен шоколад поглъщат светлината, вместо да я отразяват, те запазват своята красота много по-дълго, отколкото по-леки цветни нюанси от гори. Тъмно кафявите паркетни настилки са склонни да добавят и твърдост, да внася топлина, без да жертват лъскавият вид в новите домове.

Против

Въпреки, красивата им визия, тъмните подове в шоколадов цвят на дърво имат тенденция да засилват ефекта на мръсотия, прах и случайни драскотини. Така че планирайте да почиствате всекидневно, ако решите да имате по-тъмен паркет. Също така, тъмните дървени подове често са от екзотични места – като Бразилия и Африка. Така те могат да бъдат два до три пъти по-скъпи от бледите. Тяхната твърдост, помага да запазите подът да изглежда страхотно, а това допринася за разходите, като твърдост за рязане и форма дървен материал.

Твърда дървесина и петна

Съществува голямо разнообразие от дървета, чиято сърцевина на дървото е в нюанси от тъмен шоколад. Една от ползите от натурален шоколад е, че тя не се нуждае от оцветяване, просто с полиуретан, за да добавите защита и блясък. Най-дълбоките подови настилки в шоколад дърво са Мозамбик или венге (дълбок какаов или черен на цвят), бразилски орех (средно кафяво до тъмно кафяв шоколад), черен орех (с цвят на тен до шоколадово кафяво) и Мербо (червени и златни акценти над какаово кафяв). Най-дълбокият шоколад е почти черен, на петна с абанос, бразилски орех, черен орех, махагон. Ако парите са кът, можете да закупите по-светъл цвят на дърво, като клен и да оцветите, за да съответства на скъпата дървесина, като например черен орех.

Приключителна фаза

Професионалната подова настилка е лесна за инсталиране и не е нужно да се притеснявате за дървени стърготини и вредни изпарения от петна или полиуретан, който проникват в дома. Те се инсталират в един ден и може да отнемат само няколко часа. От друга страна, проблемните дъски могат лесно да се поправят, без да се накъсва цялата подова настилка, за разлика от други модели паркетни настилки. Като цяло, бюджет и вкус ще диктуват, какъв тип покритие работи най-добре за вас.