Как да избера най-добър ламиниран паркет?

1085 60 300x168 Как да избера най добър ламиниран паркет? %d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3

Най-добрият ламинат за пространства в домове, офиси, обществени сгради удовлетворява повече от изискванията за простота и издръжливост. Той има способността да създава великолепен дизайн, защото притежава уникален външен вид.

Най-добрият ламиниран паркет за вашия дом е този, който най-добре отговаря на вашият начин на живот. Когато избирате качество ламинат, то вие сте сигурни, че искате още – лесна грижа, издръжлива на драскотини, разливи, петна, избледняване и износване повърхност.

Качеството ламинат също улавя всеки нюансиран детайл от естествена дървесина, камък или керамика, така че можете да сте сигурни и да се радвате на красива под с ламинат, който изглежда автентично.

Но има и още над какво да се помисли: когато търсите най-доброто ламинат за пространство. Наред с това също трябва да помислите за размера на стаята, нивото на активност и местонахождението в дома.

Дайте си отговори на някои въпроси:

  • Искам ли да направи стаята да изглежда по-голяма?

За бани или всяко пространство от ограничен квадратен метър е добре да изберете широка ламинирана дъска. Дъски с номерация 5 показват по-малко линии и създават илюзията за по-голямо пространство. По-светлите цветове ще направят ламинирания паркет подходящ за по-малки помещения. Те създават стаите по начин, че да изглеждат по-големи и по-ярки.

  • Какъв ламинат е най-подходящ за зони с висок трафик?

Всяка стая, където има много активност подлежи на износване. С ламиниран паркет, няма да се налага да се притеснявате. Ламинираният паркет е труден за пълно опазване от нараняване, но не е невъзможно. Има и трайни, и лесни техники за предпазване от домашни любимци, деца, мебели и обувки.

Мръсотия, капки, разливи, както и следи от крака са чести премеждия в активните домакинства. Светъл ламинат ще показват замърсяванията, а тъмните цветове показват, прах и косми от домашни любимци. Най-добрият ламинат за районите с висок трафик е със среден обсег на нюанси на дърво. Той изглежда, красиво като модел в естествен камък или пресъздаващ керамично покритие ламинат.

Целта е да се избира цвят с оттенъци, който да допълва шкафове и мебели и да създаде хармоничен декор.

Изборът на най-добър ламинат за една стая е повече от въпрос на външен вид. Попитайте за тези въпроси, когато започнете пазаруването за ламинат и не само ще ви намерите обичаната подова настилка, но тя ще създаде за вас едни наистина уникални пространства.

 

 

Добави коментар

Вашият емаил няма да се публикува

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>