• Кошницата е празна.

BulgarianEnglishGermanGreekRussian

Какво е ламиниран паркет

Какво е ламиниран паркет

Ламинираният паркет е чудесна алтернатива за завършен визия на всяко помещение. Той е твърда настилка, идеална, когато търсите топлината и красотата на дървени подови настилки, без монтаж, без много поддръжка и главоболия.

Това атрактивно решение за замяна на масивния паркет се предлага в широка гама от цени, цветове и материали. Ламинираният паркет е устойчив, а това го прави идеален избор за жилища с активни деца и домашни животни. Ламинираният паркет е една от най – разнообразните възможности днес на пазара и поради това е така масово избиран.

Различни видове ламиниран паркет

Ламинираният паркет се предлага в един от два типа – дъски и керемиди. Подовите настилки с дъски могат да бъдат взаимно свързани в нут и перо.

Как да изберете Ламиниран паркет

Ламинатите идват с гаранция за дългогодишен срок на експлоатация.

Ламинатите ​​са предназначени за лек трафик в домашните райони. Използвани на места с голям трафик, те ще започнат да показват своите следи на износване обикновено в рамките на 3 до 5 години.

Не забравяйте, че изборът на ламинат не е толкова лесен, колкото изглежда, но това означава, че пестите пари в дългосрочен план, ако проучвате всичко внимателно и в детайли. Съобразявайки битови неща от типа – колко време възнамерявате да живеете на даденото място, количество време, което планирате да останете в тази къща, размера на трафик, то няма смисъл да купувате много скъпи ламиниран паркет с удължена гаранция или обратното. В случай, че знаете, че в близко бъдеще това ще е вашият дом.

В избора на под, трябва да помислите и за закупуване на ламинати с парафин, тъй като восъкът действа като водоотблъскващ и предотвратява проникването на вода до сърцевината.