• Кошницата е празна.

BulgarianEnglishGermanGreekRussian

Дървото в модерния интериор

Дървото в модерния интериор

Когато дизайнерите създават интериори на дървени къщи, те не са за завиждане. Класическият стил дървесина присъства в маси, столове, подови настилки, тавани, стени. Тя пресъздава не само модерен стил, но и начин да се подчертае, от всички ъгли, за визия и материали.

Разнообразие от възможности

Дървената къща е чудесна възможност, но да живееш в среда от масивно дърво може и да бъде скучно. Можем да си припомним английската класика Джеръм Клапка Джеръм, който пише, че малко издълбан дъб изглежда стилно, а когато солидно е издълбан дъбът – този вид е депресиращ.

Къщата е направена от дърво – със специален корпус. Вътре, е лесно да се диша, а самият естествен материал тонизира и се смята за най-екологично чист.

Дървената къща за много хора се свързва с детството и приказките. Напомня за качествен и дълбок сън и волни мечти. Във вътрешността на дървените къщи от трупи във всяка стая можете да създадете свой собствен стил, за да се получи максимален комфорт.

Дървен под в дома или имитиращ продукт

Дървото се пресъздава в наши дни, чрез множество имитации. Дори да не разполагате с достатъчно средства, за да инсталирате дюшеме или масивен паркет във всички помещения на жилището, сега може да избирате измежду голямо разнообразие първокласни паркети и ламинати.

Те са безупречни, както по вид и форми на изображенията, така и стилни дизайни. Могат да се поръчат в различни цветове и съчетания, почти неуловими са разликите с истинското дърво.

Предимството на дървена имитация в ламинат е това, че материалът е по-устойчив на влага, не гние, не се надува и не мирише. Почистването на ламинатите става лесно, бързо и прецизно, защото, за разлика от други подови настилки, позволява почистване както с прахосмукачка, така и с влажна кърпа или моп, напоен с подходящ препарат.

Твърда настилка е екологичен вариант настилки за всеки модерен дом. Независимо дали предпочитате лесен метод за инсталиране, инженерството на твърда настилка дарява с красотата. На пазара ще намерите череша, дъб и още много видове. Богат асортимент от възможности, сред които да изберете от разнообразие бамбуков паркет, дъбов паркет, орех паркет, клен, бял дъб, коркови подове, бразилска череша и т.н.

Опитвайки се да реши дали дървени подове са подходящи за вашия дом, проучете всичко за паркети, инсталиране и проект в рамките на бюджета.